Ούτι

Ούτι
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ούτι 2/4 μικρής κλίμακας

Ούτι μικρής κλίμακας (48cm) και σκάφους. Κατάλληλο για παιδιά η για όργανο ταξιδιού. Πολύ καλή κατασκευή, με καλό ηχο και μεγάλη ευκολία παιξίματος. Σώμα απο Καρυδιά και παλίσανδρο, καπάκι απο έλατο, ..

140,00€

Ούτι 3/4

Ούτι κλίμακας 55.5cm. Κατάλληλο για παιδιά η για μικρόσωμους παίκτες. Πολύ καλή κατασκευή, με καλό ηχο και μεγάλη ευκολία παιξίματος. Σκάφος από καρυδιά και φλαμούρι, καπάκι απο έλατο, κλειδιά απο..

179,00€

Ούτι νο.1

Χειροποίητο Ούτι οικονομικής κατηγορίας, με ιδιαίτερα εύκολο παίξιμο και αξιοπρεπή ήχο και κατασκευή. Πλάτη από μαόνι και καρυδιά, καπάκι από έλατο, ταστιέρα από παλίσανδρο, κλειδιά από οξιά. Διαθέτει..

188,00€

Ούτι νο.2

Χειροποίητο Ούτι, με ιδιαίτερα εύκολο παίξιμο, διαυγή, καθαρό ήχο και καλή κατασκευή. Πλάτη από Μαόνι και καρυδιά, καπάκι από έλατο, ταστιέρα από παλίσανδρο, κλειδιά από Τριανταφυλλιά. Με ενσωματωμένο..

305,00€ 249,00€

Ούτι νο.3

Χειροποίητο Ούτι, με πολύ καλή κατασκευή και πλούσιο, ισορροπημένο ηχο. Τονισμένο στην χαμηλή συχνοτική περιοχή, με πολύ καλή ηχητική ισορροπία μεταξύ των νάιλον χορδών και των χορδών με μεταλλική περ..

405,00€ 349,00€

Ούτι model 57

Χειροποίητο ούτι, κλίμακας 57cm. Με μικρότερη κλίμακα και μικρότερες διαστάσεις σκάφους είναι ιδανικό για μικρόσωμους παίκτες αλλά και για όποιον θέλει ένα ιδιαίτερα ευκολόπαικτο όργανο με διαστηματικ..

585,00€

Ούτι νο.4

Υψηλής ποιότητας χειροποίητο Ούτι κατασκευασμένο στην Σμύρνη. Σώμα από μαόνι και καρυδιά. Καπάκι από εξαιρετικής ποιότητας ευρωπαϊκό έλατο. Ταστιέρα από έβενο, κλειδιά από έβενο. Εξαιρετικό playabil..

770,00€ 640,00€

Ούτι νο.5

Εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητο Ούτι από τους κατασκευαστές Saadettin και Bahadir Sandi. Σώμα από μαόνι και καρυδιά. Καπάκι από καλής ποιότητας ευρωπαϊκό έλατο. Ταστιέρα απο έβενο, κλειδιά από τριαν..

649,00€

Ούτι νο.6 Ramazan Calay

Χειροποίητο ούτι από τον κορυφαίο Τούρκο κατασκευαστή Ramazan Calay. Τα όργανα του Ramazan Calay είναι διάσημα για τον γεμάτο, πλούσιο σε αρμονικές και ποιοτικό ήχο, την ισορροπία ανάμεσα σε στα διαφο..

1.240,00€