Μενού
Your Cart

Ούτι

Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Ούτι μικρής κλίμακας (47,6cm) και σκάφους. Κατάλληλο για παιδιά η για όργανο ταξιδιού. Πολύ καλή κατασκευή, με καλό ηχο και μεγάλη ευκολία παιξίματος. Σώμα απο Καρυδιά και παλίσανδρο, καπάκι απο έλατο, κλειδιά απο έβενο. Πλάτος σκάφους 31cm, βάθος 16cm, συνοδεύεται απο μαλακή θήκη μεταφοράς και πένν..
160,00€ Χωρίς ΦΠΑ:160,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Ούτι κλίμακας 55.5cm. Κατάλληλο για παιδιά η για μικρόσωμους παίκτες. Πολύ καλή κατασκευή, με καλό ηχο και μεγάλη ευκολία παιξίματος. Σκάφος από καρυδιά και φλαμούρι, καπάκι απο έλατο, κλειδιά απο κρανιά. Συνοδεύεται απο μαλακή θήκη μεταφοράς και πέννες...
189,00€ Χωρίς ΦΠΑ:189,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Χειροποίητο Ούτι οικονομικής κατηγορίας, με ιδιαίτερα εύκολο παίξιμο και αξιοπρεπή ήχο και κατασκευή. Πλάτη από μαόνι και καρυδιά, καπάκι από έλατο, ταστιέρα από παλίσανδρο, κλειδιά από οξιά. Διαθέτει πιεζοηλεκτρικό κρύσταλλο για ηλεκτροακουστική χρήση, με δυνατό και φυσικό ηχο χωρίς feedback. ..
195,00€ Χωρίς ΦΠΑ:195,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Χειροποίητο Ούτι, με ιδιαίτερα εύκολο παίξιμο, διαυγή, καθαρό ήχο και καλή κατασκευή. Πλάτη από Μαόνι και καρυδιά, καπάκι από έλατο, ταστιέρα από παλίσανδρο, κλειδιά από Τριανταφυλλιά. Με ενσωματωμένο πιεζοηλεκτρικό σύστημα και εξαιρετική απόδοση σε ενισχυτή ή PA με μηδαμινό feedback. Συνοδεύεται απ..
305,00€ 249,00€ Χωρίς ΦΠΑ:249,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Χειροποίητο Ούτι, με πολύ καλή κατασκευή και πλούσιο, ισορροπημένο ηχο. Τονισμένο στην χαμηλή συχνοτική περιοχή, με πολύ καλή ηχητική ισορροπία μεταξύ των νάιλον χορδών και των χορδών με μεταλλική περιέλιξη. Σκάφος από καρυδιά, καπάκι από έλατο, ταστιέρα από wenge, κλειδιά από έβενο. Ενσωματωμένο πι..
429,00€ 359,00€ Χωρίς ΦΠΑ:359,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Χειροποίητο ούτι, κλίμακας 57cm. Με μικρότερη κλίμακα και μικρότερες διαστάσεις σκάφους είναι ιδανικό για μικρόσωμους παίκτες αλλά και για όποιον θέλει ένα ιδιαίτερα ευκολόπαικτο όργανο με διαστηματική ευκολία. Πολύ καλής ποιότητας κατασκευή, ισορροπημένος και λαμπερός ήχος. Σκάφος και μπράτσο απο π..
585,00€ Χωρίς ΦΠΑ:585,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Υψηλής ποιότητας χειροποίητο Ούτι κατασκευασμένο στην Σμύρνη. Σώμα από μαόνι και καρυδιά. Καπάκι από εξαιρετικής ποιότητας ευρωπαϊκό έλατο. Ταστιέρα από έβενο, κλειδιά από έβενο. Εξαιρετικό playability, ενισχυμένες χαμηλές και ισορροπημένες υψηλές συχνότητες. Συνοδεύεται από πολύ ενισχυμένη θήκη μ..
770,00€ 640,00€ Χωρίς ΦΠΑ:640,00€
Κατασκευαστής: Χειροποίητα όργανα
Εξαιρετικής ποιότητας χειροποίητο Ούτι από τους κατασκευαστές Saadettin και Bahadir Sandi. Σώμα από μαόνι και καρυδιά. Καπάκι από καλής ποιότητας ευρωπαϊκό έλατο. Ταστιέρα απο έβενο, κλειδιά από τριανταφυλλιά. Μεγάλη ευκολία παιξίματος, βαθύς, πλούσιος και καθαρός ήχος.Όλα τα ξύλα έχουν παραμείνει σ..
649,00€ Χωρίς ΦΠΑ:649,00€
Κατασκευαστής: Ramazan Calay
Χειροποίητο ούτι από τον κορυφαίο Τούρκο κατασκευαστή Ramazan Calay. Τα όργανα του Ramazan Calay είναι διάσημα για τον γεμάτο, πλούσιο σε αρμονικές και ποιοτικό ήχο, την ισορροπία ανάμεσα σε στα διαφορετικά υλικά των χορδών την μεγάλη ευκολία παιξίματος καθώς και την άριστη κατασκευή τους. Σώμα από ..
1.240,00€ Χωρίς ΦΠΑ:1.240,00€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)